ALTRES
TERÀPIES
ENERGÈTIQUES RELAXANTS

Drenatge Limfàtic Manual

El Drenatge Limfàtic Manual és un tipus de massatge suau i indolor. Gràcies als moviments suaus i repetitius, té un efecte molt relaxant. El seu benefici principal és que afavoreix l'eliminació de líquids, per això està indicat especialment durant l'embaràs.

Reflexologia Podal

La Reflexologia Podal és una tècnica de massatge que estimula els sistemes del cos a través de lleugeres pressions a les zones reflectides dels peus. Fomenta lequilibri natural, físic i mental. Facilita la relaxació, millora el son, estimula les funcions digestives, urinàries i reproductives.

Cromoteràpia

La Cromoteràpia és una tècnica vibracional que consisteix a aplicar color, mitjançant una ploma de llum, a diferents zones del cos. Està indicada per alleujar tensions i malalties. És una tècnica no invasiva, amb la qual cosa es pot fer en qualsevol etapa de la vida.

Maderoteràpia

La Maderoteràpia corporal és una tècnica de massatge no invasiva i indolora, que utilitza diferents tipus d'eines de fusta que s'adapten a les diferents parts del cos. Es considera una tècnica Holística, ja que és capaç d'estimular i equilibrar l'energia, reduir els nivells d'estrès, millorar la circulació sanguínia i limfàtica, alleujar dolors musculars i articulars. El contacte de l'element de fusta amb el cos proporciona una agradable experiència relaxant i revitalitzant.