TERÀPIA CORPORAL HOLÍSTICA

El Zero Balancing és una técnica corporal holística que equilibra la nostra energia i estructura mitjançant la aplicació de pressió amb els dits com si fos digito-acupuntura, sobre qualsevol part de l´esquelet que necessiti treball a més de realitzar estiraments generals oferint una autèntica oportunitat de canvi al cos.

El contacte és respectuós i  agradable amb maniobres són suaus, poderoses i relaxants. Produeix una sensació de benestar i facilita un millor equilibri entre postures.

El que fa aquesta tècnica manual és netejar i generar un balanceig dels camps energètics en tot el cos.

És una teràpia que ajuda a la dona en qualsevol etapa de la seva vida, des de la infantesa fins a la vellesa. Es dóna una experiència d’estar connectada amb el teu entorn i amb tu mateixa.

Etapa pre-part o embaràs.

Durant l’embaràs està totalment indicat perquè aquesta etapa de la vida tant important passi amb harmonía i de la millor manera per la mare i pel nadó. Ajuda en aquest procés sobretot a partir dels tres mesos de gestació ja que acopla el cos de la mare i de la criatura de manera que es complementen i col.laboren durant tot l’embaràs i el part. Evita les males postures que es donen durant l’embaràs. Millora la ciàtica, el mal d’esquena i la inflamació del turmells. Regula la pujada de la pressió arterial que a vegades es dóna quan l’embarassada es descompensa. Millora la qualitat de la son, l’agilitat i el benestar.

En qualsevol etapa vital

Integra a la nena interior amb la seva part adulta. Descarrega l'acumulació d'estrés, dolor i contractures. Treballa i equilibra procesos emocionals i de canvis: pors, ansietat, depressió, tristesa continua, etc. Ajuda a netejar els camps energètics del cos, donant suport al creixement personal. Treballa processos de canvis com malalties, pèrdues familiars, de feina, ruptures de parella, etc. Ajuda a les nenes hiperactives a trobar l’equilibri.