Sóc la Sandra Sánchez, fundadora i directora de Emotioterapia-Fertilidad Consciente Femenina, i d'Espai Obert del Vallès, preciosos projectes fruit de la meva formació, experiència i del mateix destí.

Sóc mare de 3 nens, Diplomada en Treball Social, titulada en la Formació internacional de 3 anys en Constel·lacions Familiars fenomenològiques i sistèmiques, a l'Institut Gestalt de Barcelona, ​​Mestra de Reiki Usui, titulada en EFT (tècniques d'alliberament emocional-Tapping) nivell I i II, amb Certificat d'Iniciació com Guardiana de la Terra, de l'Úter i de la Vida, a través del 13º Ritual de l'Úter (o Munai-Ki), formada en Mujer Consciente, per l'escola de Carmen Hernández Rosety, Canalitzadora; instructora de ioga prenatal i postpart, formada per la escola de Imma Campos; certificada en "Cualificación en Salud Reproductiva y Fertilidad Humana", per la UNED; Respiració Ovàrica, Alquimia Femenina, formada amb la Saajeva Hurtado.

Totes aquestes formacions demostren l'interès que sempre he mostrat en ajudar i acompanyar els altres. I seguint la cronologia, es veu com he anat centrant més la meva formació en aprendre i prestar el meu servei a les dones. A més, en iniciar les meves teràpies, al 2013, la majoria dels meus clients han estat i són dones que volien i volen quedar-se embarassades i no ho aconsegueixen.

Crec fermament que les persones i la seva salut han de ser ateses de manera integral, no només tenint en compte la part física, sinó també la mental, emocional i energètica. 

Com a dones, portem molts segles desconectades del nostre cos: la ment va per una banda i el cos per una altra. Si ens conectem amb nosaltres mateixes, escoltem alló que el cos ens diu en alguns moments a través de símptomes i malestars, i posem una mirada conscient en el nostre cicle menstrual durant tot el mes (tot i que ja no tinguem el sagnat mensual) podem aconseguir ja una part de la nostra cura.

Espai Obert del Vallès neix justament amb aquesta missió: posar la mirada en totes aquestes àrees de la dona, i acompanyar-les perquè trobin el benestar que totes ens mereixem.

https://emotioterapia.com/

https://malashijas.es/