IOGA PER A EMBARASSADES

L’embaràs és una de les etapes de les dones més transformadores i reveladores. És un moment de canvis constants, i això pot generar estrés en el cos si no sabem adaptar-nos a tot aquest procés.  I la pràctica de Ioga Prenatal t’acompanya en tota aquesta etapa. Està recomanada durant tot l’embaràs, (excepte indicacions mèdiques).

La pràctica de Ioga durant aquest període et serà de gran ajuda per a disminuir els estats d’angoixa i nerviosisme, i arribar a un estat ple de felicitat i d’amor, que a la vegada generen endorfines i oxitocina, hormones molt necessàries durant l’embaràs, i la formació i naixement del nadó.

En canvi, els estats d’estrés creen cortisol, una hormona que inhibeix el creixement del bebé, i adrenalina, que provoca part prematurs. Per lo que practicar ioga t’ajuda a baixar els seus nivells, donant espai a les endorfines i oxitocines afavorint el creixement del nadó i un embaràs de 9 mesos.

A les classes de ioga per a embarassades s’aconsegueix donar suport  a la maternitat autònoma, lliure i conscient; també preparar-se com a missatgera de la cura i de la confiança que cada dona ha de sembrar en si mateixa.

També trobem els següents beneficis:

 • Preparar-te física i emocionalment per aquest gran pas de ser mare, dotant-se de major seguretat, força i confiança.

 • Viure plenament aquesta etapa, reconeixent els canvis, transformacions i necessitats en cada moment de l'embaràs.

 • Connectar amb la teva sensualitat, feminitat i la teva intuïció.

 • Gaudir d'una pràctica segura, sentint-te més forta i saludable.

 • Prendre consciència d'una respiració saludable, indispensable ara també pel benestar del teu nadó.

 • Estar a punt físicament i emocionalment, per un part més actiu i conscient.

 • Trobaràs el suport del grup, compartint amb altres mares aquesta mateixa muntanya russa de sensacions.

 • Com és una classe de Ioga Prenatal

  La embarassada és la persona que més energia continua té en el mon, perque el seu estat hormonal li permet, i això li porta a connectar molt més fàcilment amb el ioga. A la vegada, aquest moviment continu d'energia fa que es quedi estancada. A classe es treballa justament aquest estancament amb el moviment conscient i la respiració, però també es busca moment de quietud per recol.locar tot allò que s'ha mogut. Les sessions de ioga prenatal és un espai de silenci i connexió per a que tu i el nadó pugueu sentir-vos i comunicar-vos. Descobriràs la força i la flexibilitat que us acompanyen, sentiràs el poder de la teva veu i el teu cos, t'obriràs a través de la respiració i gaudiràs de sentir cada moviment, teu i del nadó. En definitiva, el que trobaràs present en totes i cadascuna de les classes són el desenvolupament de la percepció, la pràctica del moviment integrat, el diàleg corporal amb el nadó, el treball de sòl pèlvic i la consciència respiratòria. Si la instructora ho veu convenient, es fa inclús una petita dansa.

 • Quan es fan classes de Ioga Prenatal

  Dimecres, de 10:00 a 11:15.

 • Quin preu tenen les classes de Ioga Prenatal

  40 euros al mes/1 classe a la setmana. 12 euros/classes soles. **MATRÍCULA GRATIS** La primera classe pots venir a provar sense compromís de continuar.