19/03/2019

IOGA PER EMBARASSADES

El ioga per a embarassades és també conegut com ioga prenatal.

L'embaràs és una de les etapes de les dones més transformadores i reveladores. És un moment de canvis constants, i això pot generar estrés en el cos si no sabem adaptar-nos a tot aquest procés. És un camí profund, de molt d'amor, entrega i poder. I la pràctica de Ioga Prenatal t´acompanya en tota aquesta etapa. A més està recomanada durant tot l'embaràs, (excepte indicacions mèdiques), a partir del 1r trimestre.

A les classes de ioga per a embarassades s'aconsegueix donar suport  a la maternitat autònoma, lliure i conscient; també preparar-se com a missatgera de la cura i de la confiança que cada dona ha de sembrar en si mateixa.

Beneficis

La pràctica de Ioga durant aquest període et serà de gran ajuda per a disminuir els estats d´angoixa i nerviosisme, i arribar a un estat ple de felicitat i d´amor, que a la vegada generen endorfines i oxitocina, hormones molt necessàries durant l´embaràs, i la formació i naixement del nadó.

En canvi, els estats d´estrés creen cortisol, una hormona que inhibeix el creixement del bebé, i adrenalina, que provoca part prematurs. Per lo que practicar ioga t´ajuda a baixar els seus nivells, donant espai a les endorfines i oxitocines afavorint el creixement del nadó i un embaràs de 9 mesos.

Entre aquests súper beneficis, també trobem els següents:

 • Preparar-te física i emocionalment per aquest gran pas de ser mare, dotant-se de major seguretat, força i confiança.
 • Viure plenament aquesta etapa, reconeixent els canvis, transformacions i necessitats en cada moment de l'embaràs.
 • Connectar amb la teva sensualitat, feminitat i la teva intuïció.
 • Gaudir d'una pràctica segura, sentint-te més forta i saludable.
 • Prendre consciència d'una respiració saludable, indispensable ara també pel benestar del teu nadó.
 • Estar a punt físicament i emocionalment, per un part més actiu i conscient.

A més, trobaràs el suport del grup, compartint amb altres mares aquesta mateixa muntanya russa de sensacions.

Com és una classe de Ioga Prenatal

La embarassada és la persona que més energia continua té en el mon, perque el seu estat hormonal li permet, i això li porta a connectar molt més fàcilment amb el ioga.  A la vegada, aquest moviment continu d´energia fa que es quedi estancada. A classe es treballa justament aquest estancament amb el moviment conscient i la respiració, però també es busca moment de quietud per recol.locar tot allò que s´ha mogut.

Les sessions de ioga prenatal és un espai de silenci i connexió per a que tu i el nadó pugueu sentir-vos i comunicar-vos.

Descobriràs la força i la flexibilitat que us acompanyen, sentiràs el poder de la teva veu i el teu cos, t'obriràs a través de la respiració i gaudiràs de sentir cada moviment, teu i del nadó.

En definitiva, el que trobaràs present en totes i cadascuna de les classes són el desenvolupament de la percepció, la pràctica del moviment integrat, el diàleg corporal amb el nadó, el treball de sòl pèlvic i la consciència respiratòria.

Si la instructora ho veu convenient, es fa inclús una petita dansa.

Clases presencials / online. 

 

Quan es fan classes de Ioga Prenatal

 • Dimecres, de 10:45 a 12:00.
 • Dijous, de 18:15 a 19:30.
 • Divendres, de 18:30 a 19:45.

 

Quin preu tenen les classes de Ioga Prenatal

 • 40 euros al mes/1 classe a la setmana.
 • 12 euros/classes soles.
 • MATRÍCULA GRATIS

La primera classe pots venir a provar sense compromís de continuar. 

CONDICIONS DE PAGAMENT (important llegir-ho)

 

Si vols saber més o vols apuntar-te, pots fer-ho de la següent manera:

IMPORTANT!!! Sempre-sempre contestem en menys de 48 hores. Revisa la teva carpeta de spam perque de vegades les nostres respostes són enviades a aquesta bústia de mail. 

 • Enviant aquest formulari de contacte:

IMPORTANT!!! Sempre-sempre contestem en menys de 48 hores. Revisa la teva carpeta de spam perque de vegades les nostres respostes són enviades a aquesta bústia de mail.