19/03/2019

IOGA MARE I NADÓ

El ioga per mares i nadons també és conegut com a Ioga postpart.

"Ma" és la primera síl·laba que repeteix un nadó de manera espontània, és el cridat a l'energia de la mare universal que conté i sosté... Una mare és la primera experiència de connexió a la font infinita que nodreix tota creació, és la primera oportunitat que tenim per recordar que estem fets d'Amor i que l'Amor és l'única cosa real. Com a portadora de potencial de vida, una dona que és mare conté en el seu ésser l'habilitat i responsabilitat de donar-li forma al joc de la vida; curar aquesta Terra ens demana el compromís ineludible de protegir i protegir el seu valor.

A més, convertir-se en mare suposa un dels canvis més importants i transformadors d'una dona. Però sense dubtes, i ara més que mai, l'autocura és indispensable pel teu benestar. Sí tu estàs bé, el teu nadó també ho estarà.

A les classes de Ioga Postnatal, podràs venir amb el teu nadó i compartir una pràctica que et reconforti física i emocionalment.

Beneficis

La pràctica de Ioga durant aquest període et serà de gran ajuda per:

 • Compartir una pràctica segura i dissenyada per a aquesta etapa tan important.
 • Treballarem a nivell físic per recuperar el to muscular abdominal i del sòl pelvià amb diferents tècniques, com bandhas i hipopressius.
 • Mobilitzarem tota la musculatura, especialment la columna, per combatre malalties pròpies del puerperi.
 • Enfortiràs el cos, milloraràs la postura.
 • A través de la pràctica podràs tornar a posar-te en forma, sentint-te àgil i molt femenina.
 • Podràs compartir amb altres mares, experiències, dubtes, emocions; sentint-te lliure, en un ambient segur i cuidat.
 • Compartiràs moments de mims i diversió amb el teu nadó i el grup de mamis.

 

Quan començar?

Passades unes 6 setmanes, prèvia alta mèdica.

Si has tingut un part per cesària, el cos necessita algunes setmanes més per recuperar-se. A partir del 2n, 3r mes, si et sents preparada, pots reprendre la pràctica.

Fins quan podré portar al meu nadó?

És recomanable fins que el teu bebè comença a gatejar.

 

I si he de donar-li de menjar?

En aquestes classes, els nadons són rebuts amb tota la naturalitat del món. No esperem que es comportin com adults. A Espai Obert del Vallès les mares i nadons tenen el seu espai de cura i mim en aquest entorn segur.

Tot tipus de mare & nadó són benvinguts, sense importar la seva elecció de maternatge, alimentació i criança; el que fem és crear grup, tribu, cohesió, per compartir, rebre, nodrir-nos i cuidar-nos unes a les altres. Lliures de judici, culpes, expectatives, exigències i consells. Simplement estant i acollint el regal del present, el nostre ésser i el nostre fill.

Quan es fan classes de Ioga Postpart

 • Dimarts, de 15:15 a 16:15.

Quin preu tenen les classes de Ioga Postpart

 • 40 euros al mes/1 classe a la setmana.
 • MATRÍCULA GRATIS.

La primera classe pots venir a provar sense compromís de continuar. 

CONDICIONS DE PAGAMENT (important llegir-ho)

 

Una mamá no necesita ayuda para cuidar a su bebé, sólo necesita sentirse acompañada”

 

Si vols saber més o vols apuntar-te, pots fer-ho de la següent manera:

IMPORTANT!!! Sempre-sempre contestem en menys de 48 hores. Revisa la teva carpeta de spam perque de vegades les nostres respostes són enviades a aquesta bústia de mail. 

 • Enviant aquest formulari de contacte:

IMPORTANT!!! Sempre-sempre contestem en menys de 48 hores. Revisa la teva carpeta de spam perque de vegades les nostres respostes són enviades a aquesta bústia de mail.