13/09/2019

IOGA PER A NENES ADOLESCENTS (de 11 a 16 anys)

Activitat dirigida a nenes adolescents d´entre 11 i 16 anys.

El ioga per a nenes adolescents és un exercici o activitat que els hi permet viure tots els canvis propis d´aquesta etapa (que són molts) de manera natural, ensenyant a conectar-se amb el seu interior descubrint que tenen un potencial infinit. Aquesta activitat les acompanya durant tota la seva transformació física, mental, emocional i també espiritual.

El ioga ofereix a la adolescent un equilibri intern que li despertarà des de dins la capacitat de decidir i discenir davant els conflictes i situacions duals. Tot això junt amb la meditació i la respiració conscient ajuda a crear un estat de relaxació adequat, que li facilitarà la pressa de decisions  assertivament, amb claretat mental i intuició per saber escollir davant les situacions de la vida.

 

Beneficis

La pràctica del Ioga durant aquest període et serà de gran ajuda per a:

 • Força muscular i òssea.
 • Flexibilitat en la movilitat.
 • Millora postural
 • Alleugament de les molèsties del cicle menstrual i inclús poden desaparèixer els dolors.
 • Estabilitat i equilibri.
 • Relaxació.
 • Respiració conscient.
 • Revitalització de la energia baixa i reducció de la hiperactivitat.
 • Control del propi estrés.
 • Concentració en els estudis.
 • Imatge corporal saludable.
 • Acceptació d´una mateixa.
 • Presa de decisions i capacitat per posar límits.
 • Compassió i la no violència.
 • Intuició.
 • Connexió
 • Presència.

 

Com és una classe de Ioga per Adolescents

El ioga que es fa amb el grup de les adolescents és Hatha Ioga. És un treball combinat i equilibrat per aconseguir una bona i complerta pràctica. Tot això sostingut per la professora i tenint molt en compte les necessitats de cadascuna de les alumnes, i molt present els canvis els quals estan visquent en aquesta etapa de vida. El respecte pel ritme i la resposta del cos de cadascuna d´elles és primordial.

Una classe de ioga inclou una respiració adequada, un escalfament, postures (o asanes) de flexió, extensió, torsió i inclinació lateral, relaxació i meditació.

També en algunes classes es fan danses per dinamitzar molt més al grup.

Quan es fa classe de Ioga per Adolescents.

 • Dimarts, de 18 a 19.

 

Quin preu tenen les classes de Ioga per Adolescents.

 • 35 euros al mes/1 classe a la setmana.
 • MATRÍCULA GRATIS.

CONDICIONS DE PAGAMENT (important llegir-ho)

 

Pots venir a probar la primera classe sense compromís de continuïtat.

 

Si vols saber més o vols apuntar-te, pots fer-ho de la següent manera:

IMPORTANT!!! Sempre-sempre contestem en menys de 48 hores. Revisa la teva carpeta de spam perque de vegades les nostres respostes són enviades a aquesta bústia de mail. 

 • Enviant aquest formulari de contacte:

IMPORTANT!!! Sempre-sempre contestem en menys de 48 hores. Revisa la teva carpeta de spam perque de vegades les nostres respostes són enviades a aquesta bústia de mail. 

Los campos marcados con * son obligatorios

És el meu deure informar-te que les dades de caràcter personal que em proporcions a través del mail info@espaiobertdelvalles.com, a través del Messenger de Facebook a la meva pàgina Espai Obert del Vallès, a través del WhatsApp al número 676 71 24 02, o mitjançant del present formulari, seran tractades per Sandra Sánchez González com a responsable d'aquesta web.La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licito és per gestionar la sol·licitud que realitzes en aquest formulari de contacto.
Legitimació: Consentiment de l'interesado.
Como usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites a través del Messenger de Facebook estaran ubicats en els servidors de Facebook (proveïdor de la pàgina de Espai Obert del Vallès) fora de la UE dins dels EUA. Facebook utilitza clàusules contractuals estàndard aprovades per la Comissió Europea i segueixen les decisions en matèria d'adequació de la Comissió Europea sobre determinats països, segons sigui aplicable, pel que fa a la transferència de dades des del EEE als Estats Units i als altres països Veure política de privacidad de Facebook.
Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de OVH HISPANO (proveïdor de hosting d'Espai Obert del Vallès) dins de la UE. Veure política de privacitat de OVH HISPANO.
 (veure)
Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Mailchimp (proveïdor de correu electrònic màrqueting de Espai Obert del Vallès) fora de la UE i dins dels EUA. Mailchimp està acollit a l'acord EU-US privacy shield, la informació està disponible aquí, aprovat pel Comitè Europeu de Protecció dades. 
Veure política de privacidad de Mailchimp.
El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència el no poder atendre la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades escrivint a info@espaiobertdelvallès.com així com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https: //espaiobertdelvalles.com, així com consultar la meva política de privacidad.