06/11/2019

IOGA PER A LA DONA

Activitat dirigida a dones de entre 18 fins als 99 anys... o més...

El ioga és una activitat terapèutica de la qual és més que sabut la seva quantitat de beneficis en la dona, tant en el pla físic, com en el mental, emocional i espiritual. Si mai has fet una classe de ioga, si fa temps que no fas i vols reprendre, o si busques un horari nocturn, pots venir i testejar com treballem el ioga a Espai Obert del Vallès.

Beneficis

Enforteix la teva musculatura.

Millora la teva postura.

Crea adherència i constància.

Elimina bloquejos emocionals.

Calma la ment i relaxa a nivell físic i mental.

Ensenya a gestionar la teva respiració.

Millora la teva flexibilitat, equilibri i concentració.

i molt més.

Com és una classe de Ioga per a la Dona en general.

A Espai Obert del Vallès oferim classes de ioga terapèutic i individual, en grups reduïts amb un màxim de 6 dones (amb tot el tema de seguretat i distància pel tema del COVID19, hem reduït els grups a 4 dones).

El tipo d'ioga que impartim és el Vinyasa Ioga. Aquest tipus de ioga, ofert per la Olga Ruíz, és un ioga que uneix la respiració amb el moviment, se centra en la persona i s'adapta a cadascuna de nosaltres.

A part de les asanes (postures), també es practica molt la respiració, es fan estiraments i es dóna espai també a la relaxació al final de la classe.

Es tracta de respectar la persona tingui l'edat que tingui, el físic i fins i tot l'estat. 

El poden practicar, fins i tot gent amb poca mobilitat ja que en adaptar les postures, tothom pot gaudir de la pràctica de ioga. Es pot practicar dempeus com asseguda.

És el ioga del respecte, de fer sentir el cos. En el dia a dia és complicat sentir el cos, les presses, l'estrès, la quantitat de coses que fem durant el dia. Aquest tipus de ioga et porta a un estat de meditació profunda a través del moviment, fent que estiguis present aquí i ara. Treballem la respiració i et permet aprendre a controlar-la en qualsevol circumstància de la vida. Inclús pots dur a terme el que has après per sortir del estat d´estrès i afrontar qualsevol situació difícil amb calma. És el ioga dels sentits, terapèutic, respectuós i ple d'amor cap a una mateixa.

No és la persona la que s'ha d'adaptar al ioga sinó el ioga és el que ha d'ajustar-se de forma correcta a la persona.

Classes presencials / online

Quan es fa classe de Ioga per a la Dona:

  • Dimarts, de 9:30 a 10:45, de 18:15 a 19:30, i de 19:45 a 21h
  • Dijous, de 19:45 a 21h.

 

Quin preu tenen les classes de Ioga per a la Dona:

  • 35 euros al mes /1 classe a la setmana.
  • 45 euros al mes / 2 classes a la setmana. Mentres duri la situació actual de pandemia, aquesta opció no està disponible.

**MATRÍCULA GRATIS**

Pots venir a probar una classe sense cap mena de compromís a continuar.

CONDICIONS DE PAGAMENT (important llegir-ho)

 

Si vols saber més o vols apuntar-te, pots fer-ho de la següent manera:

IMPORTANT!!! Sempre-sempre contestem en menys de 48 hores. Revisa la teva carpeta de spam perque de vegades les nostres respostes són enviades a aquesta bústia de mail. 

  • Enviant aquest formulari de contacte:

IMPORTANT!!! Sempre-sempre contestem en menys de 48 hores. Revisa la teva carpeta de spam perque de vegades les nostres respostes són enviades a aquesta bústia de mail.