03/04/2019

TERÀPIA I ACOMPANYAMENT INDIVIDUAL EMOCIONAL

La teràpia individual és una alternativa a la teràpia grupal. No tothom està preparat per exposar-se davant un públic que en la majoria d'ocasions no coneix, i menys a obrir-se en canal i explicar què li passa i com se sent. És per això que sempre pots decidir quin tipus de teràpia s'adequa millor a les teves necessitats i possibilitats personals.

A Espai Obert del Vallès oferim un acompanyament emocional i terapèutic, a través de diferents tècniques, com les constel·lacions familiars, la programació neurolingüística i la teràpia sistèmica.

A cada clienta que ve i exposa el seu cas o conflite, es treballa de diferent manera, personalitzant tot el seu procés, respectant els seus ritmes i adequant la intensitat de les sessions.

L´objectiu és que la clienta trobi la seva pròpia millora emocional, mental i espiritual.

La primera visita és d'una hora i mitja, i consisteix a rebre tot tipus d'informació de tu i relacionat amb el motiu que t'ha portat a venir al centre. Es realitza el teu historial amb dades pròpies i de la teva família, tant l'actual, com la d'origen i la del teu passat. Podràs parlar amb total llibertat. Si el temps ho permet, es realitza un petit treball.

En les següents sessions, la durada és d'una hora, treballant amb una tècnica o una altra en funció de com et trobis i d'acord a la nostra pròpia valoració com a terapeuta.

Què podem atendre des d´Espai Obert del Vallès?

 • Afers amb la teva parella / dificultats per trobar parella.
 • Infertilitat. Més informació: Àrea de Fertilitat Conscient
 • Relació amb els fills
 • Dificultats socials (de relació, de convivència, d'acceptació de normes, etc.)
 • Problemes amb els pares o germans
 • Pèrdues o dols.
 • Moments de canvis
 • Addiccions
 • Malalties, depressió, ansietat i altres problemes físics (quan la causa és sistèmica)
 • Destinacions difícils (morts prematures, avortaments, assassinats, persones recloses ...)
 • Dificultats personals: Autoconfiança, autoestima,
 • Processos d'adaptació a noves situacions o etapes vitals: jubilació, separacions i divorci, atur ...
 • Els diners i la gestió econòmica.
 • Afers laborals
 • Etc

 


Si vols saber més o vols demanar hora, pots fer-ho de la següent manera:

IMPORTANT!!! Sempre-sempre contestem en menys de 48 hores. Revisa la teva carpeta de spam perque de vegades les nostres respostes són enviades a aquesta bústia de mail. 

 • Enviant aquest formulari de contacte:

IMPORTANT!!! Sempre-sempre contestem en menys de 48 hores. Revisa la teva carpeta de spam perque de vegades les nostres respostes són enviades a aquesta bústia de mail. 

Los campos marcados con * son obligatorios

És el meu deure informar-te que les dades de caràcter personal que em proporcions a través del mail info@espaiobertdelvalles.com, a través del Messenger de Facebook a la meva pàgina Espai Obert del Vallès, a través del WhatsApp al número 676 71 24 02, o mitjançant del present formulari, seran tractades per Sandra Sánchez González com a responsable d'aquesta web.La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licito és per gestionar la sol·licitud que realitzes en aquest formulari de contacto.
Legitimació: Consentiment de l'interesado.
Como usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites a través del Messenger de Facebook estaran ubicats en els servidors de Facebook (proveïdor de la pàgina de Espai Obert del Vallès) fora de la UE dins dels EUA. Facebook utilitza clàusules contractuals estàndard aprovades per la Comissió Europea i segueixen les decisions en matèria d'adequació de la Comissió Europea sobre determinats països, segons sigui aplicable, pel que fa a la transferència de dades des del EEE als Estats Units i als altres països Veure política de privacidad de Facebook.
Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de OVH HISPANO (proveïdor de hosting d'Espai Obert del Vallès) dins de la UE. Veure política de privacitat de OVH HISPANO.
 (veure)
Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Mailchimp (proveïdor de correu electrònic màrqueting de Espai Obert del Vallès) fora de la UE i dins dels EUA. Mailchimp està acollit a l'acord EU-US privacy shield, la informació està disponible aquí, aprovat pel Comitè Europeu de Protecció dades. 
Veure política de privacidad de Mailchimp.
El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència el no poder atendre la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades escrivint a info@espaiobertdelvallès.com així com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https: //espaiobertdelvalles.com, així com consultar la meva política de privacidad.