10/07/2019

SANDRA BAMA

El meu primer contacte amb la reflexologia podal va ser fa mes de 20 anys quan la meva mare va tenir un problema de salut important i em va sorprendre la capacitat d'equilibrar el cos i la ment d'aquesta mil·lenària teràpia.
Amb el naixement de la meva filla i el despertar de la maternitat vaig formar-me en reflexologia podal infantil per poder comprendre, millorar i acompanyar els seus processos de malaltia obtenint uns resultats fabulosos.

A partir de llavors no només es beneficiava ella si no que ens les nostres trobades amb families també van rebre reflexologia els nens i nenes que ja em posaven els seus peus a disposició quan no es trobaven bé. Aquí també s'hi van afegir les mares que necessitaven tractar alguns trastorns o dificultats en el embaràs, post-part... ampliant l'aplicació de la teràpia a d'altres dones de diferents edats que necessitaven equilibrar diversos desajusts.

He anat ampliant la meva formació per tal d'acompanyar tots aquests malestars amb una visió molt holística entenent que la gran majoria de processos de desequilibri físic, tenen un origen emocional. Actualment estic en formació d'aromateràpia ja que els olis essencials ens ofereixen un gran complement i ajuden a potenciar els beneficis de la reflexologia.