20/03/2019

REFLEXOTERÀPIA

La reflexologia podal és una tècnica terapèutica basada en l'estimulació de punts sobre els peus, denominats zones de reflex.

Suposa l'aplicació d'un massatge manual, per a res invasiu, que aplica pressió en àrees reflexes dels peus per produir efectes específics en altres parts del cos.

És una excel·lent tècnica preventiva de malalties, a més de subministrar benestar i relaxació.

Els seus orígens són mil·lenaris. Ja s'utilitzava en l'antiga Xina, Egipte i en les tribus dels Estats Units. Y la reflexologia moderna neix a principis del segle XX dels treballs del metge nord-americà William Fitzgerald, que va observar que l'aplicació en determinades àrees de peus i mans van provocar efectes anestèsics en altres parts del cos. Va establir que el cos humà es troba travessat, en sentit longitudinal per deu meridians, cinc en cada meitat del cos, suggerint que hi ha una relació directa entre les diferents àrees i els diferents òrgans del cos.

Què aporta la reflexoteràpia  pel benestar de la dona?

Aquesta tècnica terapèutica la pot rebre qualsevol grup de població. En les dones ens pots aportar molta millorar en salud i benestar en general, eliminant inclús alguns símptomes.

 

  • Facilita la regulació menstrual, tant en periodicitat, com en quantitat de flux, dismenorrea (dolor menstrual), etc.

 

  • Redueix i fins i tot elimina problemàtiques pròpies de l'embaràs:

nàusees,

acidesa,

dolors musculars,

restrenyiment,

ciàtica,

ènemes i

retenció de líquids,

cansament ...

 

  • Alleuja molèsties de la lactància:

engurgitament,

mastitis ... De vegades la dona no pot tocar-se el pit a causa del dolor, a través dels peus no existeix aquest inconvenient.

 

  • Alleuja les molèsties pròpies de la menopausa:

sufocacions,

nerviosisme,

canvis anímics sobtats,

palpitacions,

alteracions de la son ... 

Les dades recents suggereixen que la crida de les teràpies alternatives han respost en benefici dels símptomes menopàusics, jugant un paper determinant amb tractaments de reflexologia podal a les irregularitats menstruals.

  • Redueix i elimina altres problemàtiques i patologies comuns en la nostra societat:

restrenyiment,

intestí irritable,

drenatge limfàtic,

retenció de líquids,

esgotament,

estrès,

problemes respiratoris,

dolors i tensions musculars,

etc.

 

Quan no s´ha de fer us de la reflexoteràpia?

Tot i que al principi la reflexologia podal no té contraindicacions hi ha casos en què no és recomanable la seva aplicació. Aquests casos són els següents:

Processos aguts de febre.

Osteoporosi del peu o cama.

Malalties isquèmiques del cor (angina de peco, infart de miocardi, ...)

Embarassos amb risc d'avortament.

Infeccions agudes en general.


Si vols saber més o vols demanar hora, pots fer-ho de la següent manera:

IMPORTANT!!! Sempre-sempre contestem en menys de 48 hores. Revisa la teva carpeta de spam perque de vegades les nostres respostes són enviades a aquesta bústia de mail. 

  • Enviant aquest formulari de contacte:

IMPORTANT!!! Sempre-sempre contestem en menys de 48 hores. Revisa la teva carpeta de spam perque de vegades les nostres respostes són enviades a aquesta bústia de mail. 

Los campos marcados con * son obligatorios

És el meu deure informar-te que les dades de caràcter personal que em proporcions a través del mail info@espaiobertdelvalles.com, a través del Messenger de Facebook a la meva pàgina Espai Obert del Vallès, a través del WhatsApp al número 676 71 24 02, o mitjançant del present formulari, seran tractades per Sandra Sánchez González com a responsable d'aquesta web.La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licito és per gestionar la sol·licitud que realitzes en aquest formulari de contacto.
Legitimació: Consentiment de l'interesado.
Como usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites a través del Messenger de Facebook estaran ubicats en els servidors de Facebook (proveïdor de la pàgina de Espai Obert del Vallès) fora de la UE dins dels EUA. Facebook utilitza clàusules contractuals estàndard aprovades per la Comissió Europea i segueixen les decisions en matèria d'adequació de la Comissió Europea sobre determinats països, segons sigui aplicable, pel que fa a la transferència de dades des del EEE als Estats Units i als altres països Veure política de privacidad de Facebook.
Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de OVH HISPANO (proveïdor de hosting d'Espai Obert del Vallès) dins de la UE. Veure política de privacitat de OVH HISPANO.
 (veure)
Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Mailchimp (proveïdor de correu electrònic màrqueting de Espai Obert del Vallès) fora de la UE i dins dels EUA. Mailchimp està acollit a l'acord EU-US privacy shield, la informació està disponible aquí, aprovat pel Comitè Europeu de Protecció dades. 
Veure política de privacidad de Mailchimp.
El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència el no poder atendre la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades escrivint a info@espaiobertdelvallès.com així com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https: //espaiobertdelvalles.com, així com consultar la meva política de privacidad.