25/08/2020

OSTEOPATIA PEDIÀTRICA

És un mètode de tractament de les malalties que es basa en els massatges i la manipulació de les articulacions.

L'osteopatia és una medicina manual que té present una mirada global de la persona i del seu cos, i el tractament s'enfoca en millorar la funció de l'estructura, els òrgans, la fàscia i/o els fluids. L'objectiu és potenciar els recursos reparadors del propi sistema.

Està reconeguda per l'Organització Mundial de la Salut com una medicina alternativa.

L'osteopatia és una eina de suport tant en la salut i la prevenció, com en la recuperació de qualsevol malestar, dolor o malaltia. En pediatria té el mateix enfocament que l'osteopatia en adults, és a dir, tenir una visió el més globalitzat en el tractament del nadó i tornar la mobilitat tant d'estructures òssies com de parts toves.

La importància de l'osteopatia pediàtrica és la Prevenció, de manera que sempre recomanem una valoració inicial al llarg dels 2-3 primers mesos de vida de l'infant, inclús en els primer dies de vida, molt millor.

Molts dels problemes que pateixen els nadons i els nens ocorren abans, durant i immediatament després de el part, i el nadó pot quedar-se amb tensions incòmodes tant en el seu crani com a la resta de el cos. Aquestes tensions poden derivar en problemes com ennuegaments durant la lactància, irritabilitat, còlics, gasos i patrons de son alterat.

En quins casos donçs pot ajudar la osteopatia als nadons i als infants?

👶🏻 Còlics

👶🏻 Restrenyiment / Diarrees

👶🏻 Reflux gastroesofàgic

👶🏻 Problemes de succió o de lactància, com a mal agafada.

👶🏻 Irritabilitat

👶🏻 Trastorns de la son

👶🏻 Otitis / Bronquitis

👶🏻 Dolors de creixement

👶🏻 Tortícoli congènita o no

👶🏻 Plagiocefàlia

👶🏻 Problemes respiratoris / Asma

👶🏻 Hiperactivitat / Nerviosisme

👶🏻 Dolors d'esquena / Escoliosi

👶🏻 Caigudes / Esquinços

👶🏻 Alteracions de la marxa

👶🏻 Com a mètode de prevenció després d'un part complicat.

 


Si vols saber més o vols demanar hora, pots fer-ho de la següent manera:

IMPORTANT!!! Sempre-sempre contestem en menys de 48 hores. Revisa la teva carpeta de spam perque de vegades les nostres respostes són enviades a aquesta bústia de mail. 

  • Enviant aquest formulari de contacte:

IMPORTANT!!! Sempre-sempre contestem en menys de 48 hores. Revisa la teva carpeta de spam perque de vegades les nostres respostes són enviades a aquesta bústia de mail.