25/08/2020

OSTEOPATIA PEDIÀTRICA

És un mètode de tractament de les malalties que es basa en els massatges i la manipulació de les articulacions.

L'osteopatia és una medicina manual que té present una mirada global de la persona i del seu cos, i el tractament s'enfoca en millorar la funció de l'estructura, els òrgans, la fàscia i/o els fluids. L'objectiu és potenciar els recursos reparadors del propi sistema.

Està reconeguda per l'Organització Mundial de la Salut com una medicina alternativa.

L'osteopatia és una eina de suport tant en la salut i la prevenció, com en la recuperació de qualsevol malestar, dolor o malaltia. En pediatria té el mateix enfocament que l'osteopatia en adults, és a dir, tenir una visió el més globalitzat en el tractament del nadó i tornar la mobilitat tant d'estructures òssies com de parts toves.

La importància de l'osteopatia pediàtrica és la Prevenció, de manera que sempre recomanem una valoració inicial al llarg dels 2-3 primers mesos de vida de l'infant, inclús en els primer dies de vida, molt millor.

Molts dels problemes que pateixen els nadons i els nens ocorren abans, durant i immediatament després de el part, i el nadó pot quedar-se amb tensions incòmodes tant en el seu crani com a la resta de el cos. Aquestes tensions poden derivar en problemes com ennuegaments durant la lactància, irritabilitat, còlics, gasos i patrons de son alterat.

En quins casos donçs pot ajudar la osteopatia als nadons i als infants?

👶🏻 Còlics

👶🏻 Restrenyiment / Diarrees

👶🏻 Reflux gastroesofàgic

👶🏻 Problemes de succió o de lactància, com a mal agafada.

👶🏻 Irritabilitat

👶🏻 Trastorns de la son

👶🏻 Otitis / Bronquitis

👶🏻 Dolors de creixement

👶🏻 Tortícoli congènita o no

👶🏻 Plagiocefàlia

👶🏻 Problemes respiratoris / Asma

👶🏻 Hiperactivitat / Nerviosisme

👶🏻 Dolors d'esquena / Escoliosi

👶🏻 Caigudes / Esquinços

👶🏻 Alteracions de la marxa

👶🏻 Com a mètode de prevenció després d'un part complicat.

 


Si vols saber més o vols demanar hora, pots fer-ho de la següent manera:

IMPORTANT!!! Sempre-sempre contestem en menys de 48 hores. Revisa la teva carpeta de spam perque de vegades les nostres respostes són enviades a aquesta bústia de mail. 

  • Enviant aquest formulari de contacte:

IMPORTANT!!! Sempre-sempre contestem en menys de 48 hores. Revisa la teva carpeta de spam perque de vegades les nostres respostes són enviades a aquesta bústia de mail. 

Los campos marcados con * son obligatorios

És el meu deure informar-te que les dades de caràcter personal que em proporcions a través del mail info@espaiobertdelvalles.com, a través del Messenger de Facebook a la meva pàgina Espai Obert del Vallès, a través del WhatsApp al número 676 71 24 02, o mitjançant del present formulari, seran tractades per Sandra Sánchez González com a responsable d'aquesta web.La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licito és per gestionar la sol·licitud que realitzes en aquest formulari de contacto.
Legitimació: Consentiment de l'interesado.
Como usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites a través del Messenger de Facebook estaran ubicats en els servidors de Facebook (proveïdor de la pàgina de Espai Obert del Vallès) fora de la UE dins dels EUA. Facebook utilitza clàusules contractuals estàndard aprovades per la Comissió Europea i segueixen les decisions en matèria d'adequació de la Comissió Europea sobre determinats països, segons sigui aplicable, pel que fa a la transferència de dades des del EEE als Estats Units i als altres països Veure política de privacidad de Facebook.
Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de OVH HISPANO (proveïdor de hosting d'Espai Obert del Vallès) dins de la UE. Veure política de privacitat de OVH HISPANO.
 (veure)
Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Mailchimp (proveïdor de correu electrònic màrqueting de Espai Obert del Vallès) fora de la UE i dins dels EUA. Mailchimp està acollit a l'acord EU-US privacy shield, la informació està disponible aquí, aprovat pel Comitè Europeu de Protecció dades. 
Veure política de privacidad de Mailchimp.
El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència el no poder atendre la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades escrivint a info@espaiobertdelvallès.com així com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https: //espaiobertdelvalles.com, així com consultar la meva política de privacidad.