29/04/2019

HIPOPRESSIUS -GIMNÀSTICA ABDOMINAL HIPOPRESSIVA-

Els hipopressius, o la Gimnàstica Abdominal Hipopressiva, és l'execució d'unes postures i moviments determinats ordenats i rítmics que aconsegueixen una disminució de la pressió en les cavitats toràcica, abdominal i pèlvica. En realitat es van inventar per a la recuperació postpart de les dones, però ara ja ho posa en pràctica tot el món ja que els beneficis van més enllà dels originals.

Els hipopressius ens permet enfortir la zona abdominal i perineal sense efectes negatius. La tècnica es realitza a través de seqüències posturals i rítmiques on s'inclou un treball en apnea respiratòria (sense aire als pulmons) per aconseguir una disminució de la pressió toràcica, abdominal i pèlvica. Aquestes seqüències posturals provoquen una contracció reflecteix i conjunta del diafragma, la faixa abdominal i el perineu, aconseguint l'efecte de tonificació i reprogramació muscular que tenim com a objectiu.

Beneficis

A part de tots els que sabem per la recuperació post-part, també podem treure profit amb els hipopressius per:

 • Augment del to de la faixa abdominal. S´arriven a reduir centímetres de cintura.
 • Recuperació del sòl pèlvic i millora de la vida sexual.
 • Minvar els mals d´esquena, sobretot els lumbars i ciàtiques.
 • Casos de prolapses de grau I o II.
 • Davant la menopausa per tonificar la musculatura, preferiblement com a prevenció, abans que el canvi hormonal ens debiliti la musculatura. Durant la menopausa, també es poden fer aquests exercicis amb el mateix objectiu de tonificar i evitar, per exemple, la incontinència urinària.
 • Casos d'incontinència d'orina, gasos o femta.
 • Millorar la postura corporal, ja que en tonificar l'abdomen, la nostra postura és més correcta.

Com és una classe de gimnàstica abdominal hipopressiva a Espai Obert del Vallès?.

Las classes duren 45 minuts. Aquest temps està repartit en 5 blocs:

 1. Escalfament
 2. Reforçament muscular
 3. Hipopressius (no més de 30 minuts).
 4. Estiraments
 5. Relaxació.

Contra-indicat.

A persones amb hèrnia de hiat, i, per descomptat, està totalment contraindicat durant l'embaràs.

Quan es fan classes de gimnàstica abdominal hipopressiva.

Dilluns, de 18:30 a 19:15h, i de 19:30 a 20:15h.

 

Quin preu tenen les classes de gimnàstica abdominal hipopressiva.

 • Hipopressius (45 minuts/classe) = 35 euros al mes/1 classe setmanal

 

CONDICIONS DE PAGAMENT (important llegir-ho)

 

Si vols saber més o vols demanar hora, pots fer-ho de la següent manera:

IMPORTANT!!! Sempre-sempre contestem en menys de 48 hores. Revisa la teva carpeta de spam perque de vegades les nostres respostes són enviades a aquesta bústia de mail. 

 • Enviant aquest formulari de contacte:

IMPORTANT!!! Sempre-sempre contestem en menys de 48 hores. Revisa la teva carpeta de spam perque de vegades les nostres respostes són enviades a aquesta bústia de mail. 

 

Los campos marcados con * son obligatorios

És el meu deure informar-te que les dades de caràcter personal que em proporcions a través del mail info@espaiobertdelvalles.com, a través del Messenger de Facebook a la meva pàgina Espai Obert del Vallès, a través del WhatsApp al número 676 71 24 02, o mitjançant del present formulari, seran tractades per Sandra Sánchez González com a responsable d'aquesta web.La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licito és per gestionar la sol·licitud que realitzes en aquest formulari de contacto.
Legitimació: Consentiment de l'interesado.
Como usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites a través del Messenger de Facebook estaran ubicats en els servidors de Facebook (proveïdor de la pàgina de Espai Obert del Vallès) fora de la UE dins dels EUA. Facebook utilitza clàusules contractuals estàndard aprovades per la Comissió Europea i segueixen les decisions en matèria d'adequació de la Comissió Europea sobre determinats països, segons sigui aplicable, pel que fa a la transferència de dades des del EEE als Estats Units i als altres països Veure política de privacidad de Facebook.
Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de OVH HISPANO (proveïdor de hosting d'Espai Obert del Vallès) dins de la UE. Veure política de privacitat de OVH HISPANO.
 (veure)
Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Mailchimp (proveïdor de correu electrònic màrqueting de Espai Obert del Vallès) fora de la UE i dins dels EUA. Mailchimp està acollit a l'acord EU-US privacy shield, la informació està disponible aquí, aprovat pel Comitè Europeu de Protecció dades. 
Veure política de privacidad de Mailchimp.
El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència el no poder atendre la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades escrivint a info@espaiobertdelvallès.com així com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https: //espaiobertdelvalles.com, així com consultar la meva política de privacidad.