19/03/2019

HIPOPRESSIUS POSTPART

HIPOPRESIVOS

La gimnàstica abdominal hipopressiva per la recuperació després del part consisteix a realitzar grups d'exercicis en què a partir del control de la respiració i el diafragma s'aconsegueixen elevar vísceres com úter, bufeta i budells. També s'aconsegueix millorar el to de sòl pèlvic.

El cos de l'embarassada mai torna a ser el mateix després de donar a llum. Tornar a lluir una silueta molt similar a l'original requereix força de voluntat per seguir un pla nutricional i dedicar un temps a l'exercici físic. I si és gimnàstica abdominal hipopressiva, molt millor perquè està especialment indicada en el postpart. Però no només serveix per tornar a tenir la figura d´abans... no no... serveix per moltes més coses.

Els nostres abdominals després del part, queden tant tocats i malparats que arriben a ser perjudicials pel sòl pèlvic i accentuen els problemes d'incontinència urinària, els prolapses o la diàstasis. I la gimnàstica hipopressiva ajuda a recuperar i millorar parts del nostre cos i inclús del nostre estat emocional.

Beneficis

 • Recuperació postural. Durant els 3 primers mesos del postpart la dona continua tenint la postura d´embarassada i l´eix de gravetat està adarrera, quan en realitat hauria d´estar al davant. En aquest cas les lumbars tenen un paper molt important.
 • Millora la diàstasi del recte. La gimnàstica hipopressiva i les tècniques respiratòries actuen sobre l'abdomen, el que fa que a poc a poc es torni a la situació prèvia a l'embaràs i millori la diàstasis.
 • Augment del to de la faixa abdominal. S´arriven a reduir centímetres de cintura.
 • Recuperació del sòl pèlvic i millora de la vida sexual.
 • Minvar els mals d´esquena.

Quan començar?

Es recomenable després d´haber passat 3 mesos del part, que és quan l´úter torna a tenir el tamany normal. I sempre amb una exploració prèvia pel ginecòleg i una valoració de la nostra fisioterapèuta de sòl pélvic. Tot i que hi han dones que inicien aquest tractament i exercicis quan ja han passat mesos, inclús anys de l´últim part. Sempre s´està a temps.

Quantes sessions necessito per estar recuperada?

A Espai Obert del Vallès recomanem fer mínim 12 sessions, individuals o grupals, per recuperar i millorar tota la musculatura que embolta al nostre úter, vísceres i sòl pèlvic. A més, amb el que aprens a les classes, després ho pots fer de manera regular a casa.

Abans d´iniciar les classes, la nostra fisioterapèuta fa una exploració i una valoració per saber si estàs preparada per fer classes en grup o bé en format individual i de manera més personalitzada. És un requisit importantíssim passar per aquesta primera fase ja que no totes estem preparades per iniciar aquest tipus de gimnàstica un cop passat els 3 primers mesos de postpart.

 

Com és una classe de gimnàstica abdominal hipopressiva.

Las classes duren 45 minuts. Aquest temps està repartit en 5 blocs:

 1. Escalfament
 2. Reforçament muscular
 3. Hipopressius (no més de 30 minuts).
 4. Estiraments
 5. Relaxació.

 

Quan es fan classes de gimnàstica abdominal hipopressiva.

Dilluns, de 18:30 a 19:15h, i de 19:30 a 20:15h.

 

Quin preu tenen i quines opcions tinc per fer classes de gimnàstica abdominal hipopressiva?

 • 35 euros al mes/1 classe a la setmana.
 • Pack: 1 sessió individual de valoració/exploració presencial + 12 sessions grupals d´hipopressius: 150 euros
 • Sessions individuals presencials recuperació postpart (45 minuts): 35 euros.

****MATRÍCULA GRATIS****

 

Des de Espai Obert del Vallès sabem la importància de la vinculació mare-nadó durant el primer any de vida, i la necessitat vital del petitó o la petitona d´estar en contacte directe amb la mare tot el màxim temps possible. És per això que donem la possibilitat d´assistir a les classes amb el teu nadó.

 


Si vols saber més o vols demanar hora, pots fer-ho de la següent manera:

IMPORTANT!!! Sempre-sempre contestem en menys de 48 hores. Revisa la teva carpeta de spam perque de vegades les nostres respostes són enviades a aquesta bústia de mail. 

 • Enviant aquest formulari de contacte:

IMPORTANT!!! Sempre-sempre contestem en menys de 48 hores. Revisa la teva carpeta de spam perque de vegades les nostres respostes són enviades a aquesta bústia de mail. 

Los campos marcados con * son obligatorios

És el meu deure informar-te que les dades de caràcter personal que em proporcions a través del mail info@espaiobertdelvalles.com, a través del Messenger de Facebook a la meva pàgina Espai Obert del Vallès, a través del WhatsApp al número 676 71 24 02, o mitjançant del present formulari, seran tractades per Sandra Sánchez González com a responsable d'aquesta web.La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licito és per gestionar la sol·licitud que realitzes en aquest formulari de contacto.
Legitimació: Consentiment de l'interesado.
Como usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites a través del Messenger de Facebook estaran ubicats en els servidors de Facebook (proveïdor de la pàgina de Espai Obert del Vallès) fora de la UE dins dels EUA. Facebook utilitza clàusules contractuals estàndard aprovades per la Comissió Europea i segueixen les decisions en matèria d'adequació de la Comissió Europea sobre determinats països, segons sigui aplicable, pel que fa a la transferència de dades des del EEE als Estats Units i als altres països Veure política de privacidad de Facebook.
Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de OVH HISPANO (proveïdor de hosting d'Espai Obert del Vallès) dins de la UE. Veure política de privacitat de OVH HISPANO.
 (veure)
Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Mailchimp (proveïdor de correu electrònic màrqueting de Espai Obert del Vallès) fora de la UE i dins dels EUA. Mailchimp està acollit a l'acord EU-US privacy shield, la informació està disponible aquí, aprovat pel Comitè Europeu de Protecció dades. 
Veure política de privacidad de Mailchimp.
El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència el no poder atendre la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades escrivint a info@espaiobertdelvallès.com així com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https: //espaiobertdelvalles.com, així com consultar la meva política de privacidad.