09/03/2019

ACUPUNTURA PER A LA DONA

L'acupuntura és, segons el Instituto de Medicina China, una tècnica curativa utilitzada a la medicina tradicional xinesa. S'usen les agulles molt fines per estimular punts específics en el cos. Aquests punts es distribueixen en els canals d'energia anomenats "Meridians." S'apliquen els tractaments d'acupuntura sobre aquests punts o meridians per millorar el flux i equilibri de l'energia.

En la medicina xinesa tradicional hi ha moltes maneres de millorar l'equilibri dels fluxos d'energia del cos. Les tècniques més comunes són les tècniques de l'exercici com Qi Gong, massatge Tui Na, Moxa, Acupuntura, Dietètica Xina, Fitoteràpia (les Herbes).

En el món occidental, l'acupuntura és la tècnica més coneguda i acceptada pels sectors científics. També està reconeguda pel OMS (Organització Mundial de Salut) des de l'any 1979.

ACUPUNTURA

L'acupuntura és un tractament de gran utilitat per les diferents etapes de la dona.

 

  • En la Menarquia (primera regla).

L´acupuntura és útil perquè facilita l'aportació de sang i líquids orgànics perquè aparegui la primera menstruacció.

 

  • Patologies del Cicle Menstrual.

L'acupuntura és útil en els problemes de dismenorrea (dolor) i en la regulació de les alteracions del cicle (períodes de 15-20 dies o períodes de més de 30 dies), entre d'altres.

  • En Fertilitat.

Ajuda a través de la regulació del cicle menstrual, que justament és la base per a quedar-se embarassada; fomenta la millora de la qualitat dels òvuls; afavoreix l'augment del flux sanguini a la zona d'ovaris i úter (Sant Jiao inferior en Medicina Xina); millora la implantació uterina; redueix o elimina el síndrome de l´ovari poliquístic.

És útil tant en casos de fecundació natural, com en fecundació assistida (in vitro).

Més informació: Àrea de Fertilitat Conscient

 

  • Post- part.

L´acupuntura ajuda a recuperar de manera més ràpida el desgast energètic i de líquids orgànics que es produeix després de donar a llum, prevenint futurs desequilibris energéticos.

  • En Menopausa.

És una de les etapes en què moltes dones despunten amb símptomes de dèficit d'energia Yin. En aquesta etapa l'acupuntura és útil en l'alleujament dels símptomes d'escapament de Yang (sufocacions, insomni, palpitacions, suors etc ..).

 


Si vols saber més o vols demanar hora, pots fer-ho de la següent manera:

IMPORTANT!!! Sempre-sempre contestem en menys de 48 hores. Revisa la teva carpeta de spam perque de vegades les nostres respostes són enviades a aquesta bústia de mail. 

  • Enviant aquest formulari de contacte:

IMPORTANT!!! Sempre-sempre contestem en menys de 48 hores. Revisa la teva carpeta de spam perque de vegades les nostres respostes són enviades a aquesta bústia de mail. 

Los campos marcados con * son obligatorios

És el meu deure informar-te que les dades de caràcter personal que em proporcions a través del mail info@espaiobertdelvalles.com, a través del Messenger de Facebook a la meva pàgina Espai Obert del Vallès, a través del WhatsApp al número 676 71 24 02, o mitjançant del present formulari, seran tractades per Sandra Sánchez González com a responsable d'aquesta web.La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licito és per gestionar la sol·licitud que realitzes en aquest formulari de contacto.
Legitimació: Consentiment de l'interesado.
Como usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites a través del Messenger de Facebook estaran ubicats en els servidors de Facebook (proveïdor de la pàgina de Espai Obert del Vallès) fora de la UE dins dels EUA. Facebook utilitza clàusules contractuals estàndard aprovades per la Comissió Europea i segueixen les decisions en matèria d'adequació de la Comissió Europea sobre determinats països, segons sigui aplicable, pel que fa a la transferència de dades des del EEE als Estats Units i als altres països Veure política de privacidad de Facebook.
Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de OVH HISPANO (proveïdor de hosting d'Espai Obert del Vallès) dins de la UE. Veure política de privacitat de OVH HISPANO.
 (veure)
Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Mailchimp (proveïdor de correu electrònic màrqueting de Espai Obert del Vallès) fora de la UE i dins dels EUA. Mailchimp està acollit a l'acord EU-US privacy shield, la informació està disponible aquí, aprovat pel Comitè Europeu de Protecció dades. 
Veure política de privacidad de Mailchimp.
El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència el no poder atendre la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades escrivint a info@espaiobertdelvallès.com així com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https: //espaiobertdelvalles.com, així com consultar la meva política de privacidad.