09/03/2019

ACUPUNTURA I MEDICINA TRADICIONAL XINESA PER A LA DONA

L'acupuntura és, segons el Instituto de Medicina China, una tècnica curativa utilitzada a la medicina tradicional xinesa. S'usen les agulles molt fines per estimular punts específics en el cos. Aquests punts es distribueixen en els canals d'energia anomenats "Meridians." S'apliquen els tractaments d'acupuntura sobre aquests punts o meridians per millorar el flux i equilibri de l'energia.

En la medicina xinesa tradicional hi ha moltes maneres de millorar l'equilibri dels fluxos d'energia del cos. Les tècniques més comunes són les tècniques de l'exercici com Qi Gong, massatge Tui Na, Moxa, Acupuntura, Dietètica Xina, Fitoteràpia (les Herbes).

En el món occidental, l'acupuntura és la tècnica més coneguda i acceptada pels sectors científics. També està reconeguda pel OMS (Organització Mundial de Salut) des de l'any 1979.

L'acupuntura és un tractament de gran utilitat per les diferents etapes de la dona.

 

  • En la Menarquia (primera regla).

L´acupuntura és útil perquè facilita l'aportació de sang i líquids orgànics perquè aparegui la primera menstruacció.

 

  • Patologies del Cicle Menstrual.

L'acupuntura és útil en els problemes de dismenorrea (dolor) i en la regulació de les alteracions del cicle (períodes de 15-20 dies o períodes de més de 30 dies), entre d'altres.

  • En Fertilitat.

Ajuda a través de la regulació del cicle menstrual, que justament és la base per a quedar-se embarassada; fomenta la millora de la qualitat dels òvuls; afavoreix l'augment del flux sanguini a la zona d'ovaris i úter (Sant Jiao inferior en Medicina Xina); millora la implantació uterina; redueix o elimina el síndrome de l´ovari poliquístic.

És útil tant en casos de fecundació natural, com en fecundació assistida (in vitro).

Més informació: Àrea de Fertilitat Conscient

 

  • Post- part.

L´acupuntura ajuda a recuperar de manera més ràpida el desgast energètic i de líquids orgànics que es produeix després de donar a llum, prevenint futurs desequilibris energéticos.

  • En Menopausa.

És una de les etapes en què moltes dones despunten amb símptomes de dèficit d'energia Yin. En aquesta etapa l'acupuntura és útil en l'alleujament dels símptomes d'escapament de Yang (sufocacions, insomni, palpitacions, suors etc ..).

 


Si vols saber més o vols demanar hora, pots fer-ho de la següent manera:

IMPORTANT!!! Sempre-sempre contestem en menys de 48 hores. Revisa la teva carpeta de spam perque de vegades les nostres respostes són enviades a aquesta bústia de mail. 

  • Enviant aquest formulari de contacte:

IMPORTANT!!! Sempre-sempre contestem en menys de 48 hores. Revisa la teva carpeta de spam perque de vegades les nostres respostes són enviades a aquesta bústia de mail.