HIPOPRESSIUS PER A LA DONA

Els hipopressius, o la Gimnàstica Abdominal Hipopressiva, és l’execució d’unes postures i moviments determinats ordenats i rítmics que aconsegueixen una disminució de la pressió en les cavitats toràcica, abdominal i pèlvica. En realitat es van inventar per a la recuperació postpart de les dones, però ara ja ho posa en pràctica tot el món ja que els beneficis van més enllà dels originals.

Els hipopressius ens permet enfortir la zona abdominal i perineal sense efectes negatius. La tècnica es realitza a través de seqüències posturals i rítmiques on s’inclou un treball en apnea respiratòria (sense aire als pulmons) per aconseguir una disminució de la pressió toràcica, abdominal i pèlvica. Aquestes seqüències posturals provoquen una contracció reflecteix i conjunta del diafragma, la faixa abdominal i el perineu, aconseguint l’efecte de tonificació i reprogramació muscular que tenim com a objectiu.

Beneficis dels hipopressius en la dona

 • Augment del to de la faixa abdominal.

  S'arriven a reduir centímetres de cintura.

 • Recuperació del sòl pèlvic i millora de la vida sexual.

 • Minvar els mals d'esquena, sobretot els lumbars i ciàtiques.

 • Casos de prolapses de grau I o II.

 • Davant la menopausa per tonificar la musculatura, preferiblement com a prevenció, abans que el canvi hormonal ens debiliti la musculatura

  Durant la menopausa, també es poden fer aquests exercicis amb el mateix objectiu de tonificar i evitar, per exemple, la incontinència urinària.

 • Casos d'incontinència d'orina, gasos o femta.

 • Millorar la postura corporal.

  Al tonificar l'abdomen, la nostra postura és més correcta.

 • Com és una classe de gimnàstica abdominal hipopressiva.

  Las classes duren 45 minuts. Aquest temps està repartit en 5 blocs: Escalfament. Reforçament muscular. Hipopressius (no més de 30 minuts). Estiraments. Relaxació.

 • A tenir en compte!!

  A persones amb hèrnia de hiat, dones hipertenses, i embarassades està contra-indicat la apnea. No obstant, disposem d´uns aparells anomenats "winner flow" que faciliten els hipopressius a dones amb aquestes característiques, evitant la apnea, amb els mateixos beneficis que si la fessin.

 • Quan es fan classes de gimnàstica abdominal hipopressiva.

  Dilluns, de 18:30 a 19:15h, i de 19:30 a 20:15h. Dijous, de 15:15 a 16h, i de 18:30 a 19:15h. Grups reduïts de 6 dones màxim.

 • Quin preu tenen i quines opcions tinc per fer classes de gimnàstica abdominal hipopressiva?

  35 euros al mes /1 classe a la setmana. 60 euros al mes / 2 classes a la setmana. Sessions individuals presencials recuperació postpart (45 minuts): 35 euros. PACK PROMOCIONAL: 1 sessió de valoració i exploració sòl pélvic + 12 sessions de hipopressius en grup: 140 euros. ****MATRÍCULA GRATUÏTA****