HIPOPILATES POSTPART

Els nostres abdominals després del part, queden tant tocats i malparats que arriben a ser perjudicials pel sòl pèlvic i accentuen els problemes d’incontinència urinària, els prolapses o la diàstasis. I la gimnàstica hipopressiva junt amb el pilates ajuda a recuperar i millorar parts del nostre cos i inclús del nostre estat emocional.

Els hipopilates per la recuperació després del part consisteix a realitzar grups d’exercicis en què a partir del control de la respiració i el diafragma s’aconsegueixen elevar vísceres com úter, bufeta i budells. També s’aconsegueix millorar el to de sòl pèlvic.

Beneficis dels hipopilates en la recuperació postpart

 • Recuperació postural.

  Durant els 3 primers mesos del postpart la dona continua tenint la postura d'embarassada i l'eix de gravetat està adarrera, quan en realitat hauria d'estar al davant. En aquest cas les lumbars tenen un paper molt important.

 • Minvar els mals d'esquena.

 • Recuperació del sól pelvià i millora de la vida sexual.

 • Augment del to de la faixa abdominal.

  S´arriven a reduir centímetres de cintura.

 • Millora la diàstasi del recte.

  La gimnàstica hipopressiva i les tècniques respiratòries actuen sobre l'abdomen, el que fa que a poc a poc es torni a la situació prèvia a l'embaràs i millori la diàstasis.

 • Quan començar?

  Es recomenable després d´haber passat 3 mesos del part, que és quan l´úter torna a tenir el tamany normal. I sempre amb una exploració prèvia pel ginecòleg i una valoració de la nostra fisioterapèuta de sòl pélvic. Tot i que hi han dones que inicien aquest tractament i exercicis quan ja han passat mesos, inclús anys de l´últim part. Sempre s´està a temps.

 • Puc venir amb el meu bebé?

  Sí, pots venir amb el teu bebé. Sabem que el nadó necessita a la mare les 24 hores del dia durant els seus primers mesos de vida. Així que tens l'opció de portar amb tu al teu bebé.

 • Quantes sessions necessito per estar recuperada?

  A Espai Obert del Vallès recomanem fer mínim 12 sessions, individuals o grupals, per recuperar i millorar tota la musculatura que embolta al nostre úter, vísceres i sòl pèlvic. A més, amb el que aprens a les classes, després ho pots fer de manera regular a casa. Abans d´iniciar les classes, la nostra fisioterapèuta fa una exploració i una valoració per saber si estàs preparada per fer classes en grup o bé en format individual i de manera més personalitzada. És un requisit importantíssim passar per aquesta primera fase ja que no totes estem preparades per iniciar aquest tipus de gimnàstica un cop passat els 3 primers mesos de postpart.

 • Com és una classe de hipopilates?

  Las classes duren 50 minuts. Aquest temps està repartit en 5 blocs: Escalfament. Reforçament muscular. Hipopressius (no més de 30 minuts). Estiraments. Relaxació.

 • Quan es fan classes d'hipopilates?

  Dilluns, de 18:30 a 19:20. Dijous, de 15:10 a 16h, i de 18:30 a 19:20. Grups reduïts de 6 dones màxim.

 • Quin preu tenen i quines opcions tinc per fer classes d'hipopilates?

  35 euros al mes /1 classe a la setmana. 60 euros al mes / 2 classes a la setmana. Sessions individuals presencials recuperació postpart (45 minuts): 35 euros. PACK PROMOCIONAL: 1 sessió de valoració i exploració sòl pélvic + 12 sessions de hipopilates en grup: 140 euros. ****MATRÍCULA GRATUÏTA****