Benvinguda a l'Àrea de Fertilitat Natural i Conscient

A Espai Obert del Vallès t’escoltem,

et valorem i t’acompanyem.

Valorem allò que necessites per superar aquest obstacle de tenir un nadó. T’aconsellem la combinació de les diferents disciplines, i mesurem la intensitat del treball. 

Des de Espai Obert del Vallès oferim

Àrea específica en fertilitat femenina

Tractament multidisciplinar i holístic

Tècniques naturals, manuals, energètiques i conscients.

Una de cada 4 parelles espanyoles són infèrtils i aquesta tendència va en augment. Aquesta dada preocupant bé donada per molts motius, però principalment són:

  1. Ser mare en edat avançada

  2. Les toxines ambientals i el consum de productes tòxics.

  3. L´estrés laboral i del dia a dia

  4. El consum de tabac, alcohol, drogues i fàrmacs

5. Descens de la qualitat seminal.

6. Sobrepes

7. Practicar esport en excés.

8. Bloquejos emocionals.

Quines passes et recomanem que fassis quan estàs a la recerca d´un embaràs?

Pas 1. Recerca de nadó de manera natural

Quan passen 6-8 mesos, començarem a mirar com està la nostra salut en el seu conjunt. Genial seria fer-ho ja des del primer moment, però poques vegades una dona i la seva parella miren la seva salut integral quan decideixen ser mare i pare.

Pas 2. Posar la mirada a la nostra salut integral.

Ens estem alimentant bé? Quant contacte directe estem amb contaminants i tòxics? Quin nivell d’estrès portem cada dia? Tinc nivells òptims de nutrients, vitamines, proteïnes, minerals, etc, al meu organisme? Com està funcionant el meu cicle menstrual i el meu úter? En quin moment vital em sento jo amb la meva parella? Quines memòries, creences i registres emocionals porto inconscientment que m’estan bloquejant per aconseguir embaraçar-me? Passar per aquest segon pas i prendre-ho molt seriosament és un acte de màxima responsabilitat amb una mateixa i amb la teva salut integral, perquè no només estàs preparant al teu cos en la seva totalitat per poder gestar vida sinó que també estàs preparant-te per sostenir un embaràs sa i tranquil, que repercutirà positivament en el desenvolupament del teu nadó. Realment si es consideren tots aquests factors i hi ha el desig de realitzar els canvis necessaris per a poder millorar, amb aquest pas en la majoria dels casos hauria de ser suficient.

Pas 3. La fecundació in vitro.

Les tècniques de reproducció assistida, són allà per poder ajudar a aquelles parelles i dones que no ho aconsegueixen encara passant pel segon pas. En aquest cas i fent el segon pas, la dona anirà a una clínica amb moltíssimes més possibilitats d’aconseguir un embaràs més ràpid, més sa i sense complicacions durant la gestació.

Nosaltres t'acompanyem en el Pas 2.

El que oferim és una sinergia de 3 disciplines diferents, posant en pràctica un tractament multidisciplinar on participa l’Acupuntura, la Farmacopea i la Medicina Xinesa, l’Osteopatia i la Teràpia emocional

La Teràpia Individual Emocional et dóna un suport emocional i un acompanyament molt personalitzat, mitjançant un treball profund i potent, on busquem juntes l’arrel del nus intern que té a veure amb la teva fertilitat i l’abordem.

La Medicina Xinesa té molt en compte en els casos d´infertilitat si la dona és o no fredolica. Si sol tenir les mans i els peus freds, és probable que també tingui l’úter fred. Quan això passa, la dona té més problemes a la implantació dels embrions. L’Acupuntura elimina aquest fred de l’úter i aconsegueix que dongui l´embaràs.

L’osteopatia veu el cos com una globalitat considerant totes les parts interdependents, per tant no només serà important la zona a tractar sinó totes aquelles que tinguin relació directa o a distància. 

És bastant efectiva en casos d’endometriosis, síndrome de l’ovari poliquístic, infertilitat funcional, alteracions en el cicle menstrual, vaginisme, avortaments repetitius, i sobretot afavoreix molt que les FIVs tinguin èxit.

PREGUNTES FREQÜENTS.

Els metges diuen que a l’any, però ens trobem tota mena de dones i/o parelles que comencen o bé als 4 mesos d’intentar-ho, o bé ja passat inclús els 6 anys.  El que sí recomanem sobretot a partir dels 40 anys, buscar ajut de seguida. 

Està demostrat que les tècniques manuals i alternatives com la acupuntura funcionen en la majoria de casos d’infertilitat. Però entenem que se´t pot presentar mil.lers de dubtes i preguntes al respecte, i que també has de tenir molt clar on invertir els teus diners.

És per això que t’oferim la primera visita totalment gratuïta, sense cap tipus de compromís, per resoldre els teus dubtes. La duració és de 30 minuts.

Aquests tractaments no suposen cap risc ni té efectes secundaris nocius per a la salut.

Depén la persona i la seva capacitat de sanació. Una dona, com a exemple, pot fer 3 sessions de teràpia emocional, 4 sessions d’osteopatia i 20 d’acupuntura. O 1 sessió de teràpia emocional, 2 sessions d’osteopatia i 25 d’acupuntura… Cada dona és una combinació diferent perque cada una de vosaltres sou úniques i amb les vostres particularitats físiques, emocionals i energètiques.

En el cas d’acupuntura, els 2 primers mesos solen ser 2 sessions per setmana.

La majoria de vegades és la dona la que ve a rebre tractament donant per suposat que la infertilitat només ve d’ella. És important que l’home es fassi mínim un seminograma per valorar també la qualitat del seu esperma i decidir fer també tractament paral.lel a la dona dins el nostre equip.

Sempre pensem que la ciència ho sap tot i que és omnipotent davant la nostra salut i davant la nostra fertilitat. Però hi ha una idea social i cultural molt equivocada i per això molts tractaments de reproducció assistida fallen, encara que t’ho estiguin «venent» amb un alt percentatge d’èxit. No podem negar que l’èxit d’implantació i beta positiva és alt en moltes clíniques, però, quin percentatge d’aquests embarassos arriben a part?: només un 17-20%. I és que quan una parella decideix anar a reproducció assistida, en la majoria de casos se salten un pas previ molt important i vital per aconseguir gestar vida: valorar i estudiar la Salut integral de la persona. Per a la medicina aloepàtica l’objectiu és aconseguir un embrió, dins d’un laboratori, sense tenir en compte ni la dona ni a la seva salut en el seu conjunt.

Aquest tipus de treball terapèutic és totalment compatible amb qualsevol tractament de reproducció assistida. A més, està demostradíssim que tant la teràpia emocional, l’acupuntura com l’osteopatia afavoreixen en un alt grau d´èxit en les FIVs.

La relació cost-benefici d’aquesta combinació de teràpies, comparat amb un tractament de reproducció assistida suposa una diferència enorme. 

Acupuntura: 

  1. Primera visita: 50 euros
  2. Següents sessions: 38 euros (en bonos de 5 sessions que s’abonen de cop).

Osteopatia:

  1. Primera visita: 55 euros
  2. Següents sessions: 50 euros

Teràpia emocional:

  1. Primera visista: 75 euros.
  2. Següents: 70 euros.

Et presentem l’equip de dones que t’acompanyaran.

Sandra Sánchez

Terapeuta en Fertilitat Conscient Femenina

- Diplomada en Treball Social per la UE de Barcelona. - Titulada en la Formació internacional en Constel·lacions Familiars fenomenològiques i sistèmiques, l'Institut Gestalt de Barcelona, de la ma de Joan Garriga. - ​​Mestra de Reiki Usui. - Titulada en EFT (tècniques d'alliberament emocional-Tapping). - Certificat d'Iniciació com Guardiana de la Terra, de l'Úter i de la Vida, a través del 13º Ritual de l'Úter. - Formada en Mujer Consciente, per l'escola de Carmen Hernández Rosety, - Canalitzadora - Instructora de ioga per a la maternitat, formada per la Imma Campos. - Certificada en "Cualificación en Salud Reproductiva y Fertilidad Humana", per la UNED. - Respiració Ovàrica, Alquimia Femenina, formada amb la Saajeva Hurtado.

Elisenda Lliró

Osteópata en Fertilitat

- Diplomada en Fisioterapia (2010), per Blanquerna-Universitat Ramon Llull de Barcelona. - Titulada en Osteopatia (2013-2019), en ECO (Escuela del Concepto Osteopático), Barcelona. - Especialitzada en osteopatia pediátrica. - Especializada en osteopatia uterina i transgeneracional. - Especialista en Aromaterapia i Olis Essencials.

Gemma Capel

Mèdica Tradicional Xina i Acupuntora en Fertilitat

- Titulada en Medicina Tradicional Xinesa (2015 - 2018) Escola LI PING de Barcelona - Postgrau en Desenvolupament del Talent (2012 - 2013) IL3 Universitat de Barcelona - Postgrau en Mindfulness i Psicoterapia (2019-2020) IL3 Universitat de Barcelona. - Especialitzada en tractametns d'infertilitat femenina amb Acupuntura, farmacopea i Medicina Xinesa.